HAPPY GARDEN DEN HAAG

HAPPY GARDEN DEN HAAG Heerlijk oosters

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1708 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Happy Garden Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2022 om 19:09 Het was weer heerlijk.
23 jun 2022 om 20:38 Slecht on verstaanbaar taal gebruik , dramatische bezorging veel te laat
23 jun 2022 om 18:05 Echt weer heel goed. Eten heel lekker en bezorging prima op tijd. We waren een tijdje niet zo tevreden over Happy Garden, maar nu weer op het oude niveau gelukkig. Hopelijk blijft dat zo.
22 jun 2022 om 18:25 Gewoon lekker en redelijk normale prijzen. Zeker een aanrader
21 jun 2022 om 20:26 Vertrouwde kwaliteit en op tijd bezorgd.
20 jun 2022 om 21:53 Dit is de tweede keer dat ik bij Happy Garden heb besteld en het was top! De gerechten die mij bevielen van de eerste bestelling heb ik opnieuw besteld en het smaakte top! Volgens afspraak op de gewenste tijd bezorgd en het eten kwam heerlijk warm!
20 jun 2022 om 15:54 bezorging 15 miuten telaat was nog niet zo erg . Eten was snel afgekoeld en minder lekker dan we gewend zijn . sate was erg taai en de kip was ook niet echt lekker, anders altijd kip in stukjes nu met bot er nog in en andere saus . zeker andere kok
19 jun 2022 om 22:21 eten kwam 20 minuten na de opgegeven bezorg tijd, was aangekondigd dat het onderweg was en enigzins afgekoeld. Jammer
18 jun 2022 om 21:46 Gewoon geweldig ! Ik ben vaste klant, en geniet van het lekkere eten!
15 jun 2022 om 17:26 Bestel hier vaak, maar was deze keer wat minder te spreken over het eten en de bezorging. Eén bakje was zelfs zo gekneusd dat alles vol met saus zat. Andere kok?
12 jun 2022 om 18:43 Alles was goed
10 jun 2022 om 23:53 Hot and delicious food and the best pisang goreng ever!